YIN YOGA

“We´re inspired by your story. Your Yang background prepares you to see both the Yin and and Yang in yoga and exercise”
– Paul & Suzee Grilley

“Är så glad att jag varit med på Yogayamas yinyogalärarutbildning i Göteborg i helgen. Helt underbart 🙂 Kan verkligen rekommendera Sofie Ringsten som ledare”
– Yin Yoga TT elev, 2016

“Världsklass!”
– Workshop deltagare, 2015

“Detta har varit en fantastisk resa som jag kommer att bära med mig genom hela livet”
– Yin Yoga TT elev, 2014

”Yin utbildningen har varit en underbar och oväntad resa för mig. Det har gett mig en djupare förståelse om min egen kropp och har förändrat min egen yoga, framför allt min ”Yang” praktik. Jag har blivit tvungen att omvärdera mina tidigare riktlinjer som jag använder mig av när jag undervisar, vilket har varit utmanande men spännande och nyttigt”
– Yin Yoga TT elev, 2014

“I was introduced to Yin Yoga when attending classes at Urban OM. At first I didn´t  really feel anything in any of the poses and thought the whole purpose was to just relax… a class in sleeping! That was until my first class led by Sofie. The way she communicated how to find the edge and then to relax into it changed my life! Her teaching style allows the practitioner to find de desired stretch in each pose. This is key in Yin Yoga for without knowing where you should feel it, you cannot find or play with your edge. She taught me to love the practice. She showed me how to find stillness even when I was teetering on the borderline between comfort and pain. Holding to my edge without crossing the line. She taught me to connect deeply while sitting in that stillness that Yin Yoga brings. Something which can be practiced whilst off the mat dealing  with difficult situations in life. When I heard she was going to hold a Yin Teacher Training event, I jumped at the chance. She shared her deep knowledge and love of Yin and has brought me to a place where I can now pass on this knowledge”
-Denise Conway, owner of Zen Divine Yoga Studio

“Jag är djupt imponerad av din närvaro och integritet i din undervisning. Sällsynt och så fint att uppleva”
– Yogalärare, Stockholm

“Kan bara säga att jag efter denna helgen förstår “grejen” på ett helt nytt sätt. Och detta till trots att jag har gått på en massa yin yoga klasser”
– Yin Yoga TT elev, 2015

“Jag kommer aldrig glömma dig”
– Yin Yoga TT elev, 2015

“Jag gillar verkligen din anatomi”
– Yin Yoga TT elev, 2015

SUP YOGA

“Underbart upplägg, väldigt pedagogiskt, strukturerat och framförallt inspirerande! Jag har haft 3 underbara dagar TACK Sofie du är grym! och ni på Surfbussen har gjort denna kurs en fantastisk introduktion till mitt fortsatta yogande”
– SUP Yoga TT elev, 2015

“This was a wonderful three day SUP Yoga teacher training. The lessons I have learned will be carried through life. Training was a lot of fun whilst paying attention to environment and safety”
– SUP Yoga TT student, 2015

“Du är helt fantastisk, Sofie”
– SUP Yoga TT elev, 2015

“Klara och tydliga instruktioner. Suveräna människor på Surfbussen och på kursen. En fantastisk lärare”
-SUP Yoga TT elev, 2016

“Sofie är en underbar lärare. Ödmjuk och mycket kompetent. Superbra också med info om brädor och annat tillbehör. Stort plus att livräddningen ingår i utbildningen”
-SUP Yoga TT elev, 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s